Lucka 22 – chokladdoppade knäckebröd

den 22 december 2011, kl 13:53

På den tjugoandra dagen bjuds det på ytterligare en favorit-i-repris,
nämligen ett tips på godis/tilltugg på temat sista-minuten-vis.

Chokladdoppade knäckebröd
Dela ett gott knäckebröd i munsbits-storlek. Smält mörk choklad i vattenbad och doppa knäckebrödsbitarna i chokladen. Strö över lite flingsalt och små frön (solroskärnor, pumpakärnor eller liknande). Låt dem stelna på en bricka med bakplåtspapper, utomhus eller kylskåp. Förvaras kallt.




7 kommentarer till “Lucka 22 – chokladdoppade knäckebröd”

  1. Plommonet kl 18:23, den 22 december 2011

    Två av mina allra mesta favoritsaker í världen – knäckebröd och choklad. Åh-herregud, det här kan kan bara gå på ett sätt. :P

  2. Anna B kl 09:52, den 23 december 2011

    Vilken fin kalender du har givit oss! Vill passa på att önska dig en riktigt god jul, bästa Picki :)

  3. tina kl 19:25, den 23 december 2011

    Plommonet: Kärlek!

    Anna B: Detsamma, fina Anna!

  4. Alexandra - kärlek på tallrik kl 10:00, den 26 december 2011

    Nämen vad smart! Har aldrig tänkt på att doppa knäckebrödet, men kan tänka mig att det är krispigt nog att bli jättegott med ett chokladtäcke :D

  5. tina kl 14:32, den 27 december 2011

    Alexandra: Du måste testa, så himla gott!

  6. Tips på tilltugg till kvällens OS-invigning | Matgeek kl 18:38, den 27 juli 2012

    [...] lätt i soja. – Köp ett riktigt gott, tunt knäcke, bryt i bitar och doppa i smält choklad. Typ så här. – Inbakade gröna oliver passar bra om man kanske har någon starkvara till. – Köp en baguette [...]

  7. Den här veckan pratar vi om andra bloggar | Matgeek kl 12:24, den 10 december 2012

    [...] recepten vi pratar om är de här: Sima Mariannebräck  Chokladdoppade knäckebröd  Tryfflar med [...]

Trackback URI | RSS-kanal till kommentarsflödet

Lämna en kommentar vetja!
Jag svarar alltid på kommentarerna här på picki, men lämnar du en egen hemsideadress så kikar jag in där också!

Namn (måste anges)

Epost (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar